otsakekuva

otsakekuva

tiistai 19. marraskuuta 2013

Jouluisia asetelmia

[caption id="attachment_214" align="aligncenter" width="432"]Istutuskupu Dome istutuskupu[/caption]

Joulu alkaa näkymään jo joka puolella ja itsekin innostuin tekemään ja kuvaamaan jouluisia asetelmia. Sain testikäyttöön pariksi viikoksi Nokian uuden Lumia 1020 -puhelimen, jossa on aikas huikea 41 megapikselin PureView-kamerakenno, ja kuvaussovellus kulkeekin nimellä Pro Cam. Samalla oli hyvä testata tätä kameraa! Kuvat olivat lähinnä Living and Roomin facebook-sivuilleni tarkoitettuja ja asetelmia hyödynnän nyt joulun alla kaikilla sisustuskutsuilla! Ja varmasti myös jouluna nämä löytyy omasta kodistani esiltä :) Toistaiseksi vielä pakkasin ne pois näkyviltä, vaikka kyllähän sitä jo kohta saa pukea kodin joulutunnelmaan!

[caption id="attachment_218" align="aligncenter" width="432"]Casablanca-lyhty Casablanca-lyhty[/caption]

Olen suuri silkkikukkien ja kasvien ystävä, kotoani ei tällä hetkellä edes löydy yhtään aitoa kasvia :D Tästä voi päätellä ettei peukaloni väri ole ainakaan vihreä. Ja silkkikasveista on ihana tehdä erilaisia asetelmia, jotka varmasti pysyvät hyvännäköisinä päivästä ja vuodesta toiseen! Myös kuvissa taustalla vilahtelevat kermansävyiset hortensiat ovat silkkikukkia. Kävyt taitavat olla ainoita aitoa tavaraa näissä kuvissa. Älkääkä ymmärtäkö väärin, ei silkkikasvit toki ole aidon kasvin väärtejä monessakaan asiassa, mutta puolensa niillä on.

[caption id="attachment_217" align="aligncenter" width="540"]Diablo-vaasi Diablo-vaasi (pieniä maljakoita hitsattuna yhteen)[/caption]

Tuo yllä oleva Diablo-vaasi on yksi suosikkini! Siinä näytti myös upealta pitkävartiset ruusut. Ehkäpä napsaisen niistäkin kuvan tässä joskus.

[caption id="attachment_216" align="aligncenter" width="540"]Toscana-vati Toscana-vati ja Mosaic-lyhdyt[/caption]

[caption id="attachment_215" align="aligncenter" width="432"]Chapel-lasikupu Chapel-lasikupu[/caption]

Ainiin, myöskin tuore hankinta kuvissa alustana toimiva porontalja <3 Se olikin mun tämän syksyn Must Have -listalla :D Ja noista kuvien laadusta, täytyy sanoa että onhan ne melkosen hyviä kännykällä kuvatuiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti