otsakekuva

otsakekuva

maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulukoristeita

[caption id="attachment_316" align="aligncenter" width="432"]Tv-tason koristeet Merry Christmas[/caption]

 

En pääse yli siitä että joulu on jo viikon päästä ja sain vasta ensimmäiset joulukoristeet paikoillensa! Muutenkin koti on nyt pienessä kaaoksessa, koska työtoimistoni muutti vuokratiloista meille kotiin ja kaikki ei ole vielä löytänyt paikoillensa... Mutta ihana oli saada viimein joulun tunnelmaa! Tässä ruokapöytä kokonaisuudessaan:

[caption id="attachment_311" align="aligncenter" width="432"]Ruokapöytä Ruokapöytä[/caption]

Maljakkoon vaihdoin silkkijoulutähdet, istutuskupuun on laitettu kynttilä, muovihavuja, silkkihuurreruusu, keraamisia valkoisia käpyjä sekä luonnonkäpyjä, joita on myös pitkittäin pöydällä. Porontalja hengailee nyt yhdellä ruokatuoleista. Huomasin, että meillä joulu on tänä vuonna melko musta-harmaa-valkovoittoinen :D Mutta joulukuuseen tulee ainakin punaista! Aimmin olen tykännyt punaista käyttää muutenkin joulukoristeissa mutta tänä vuonna sitä jostain syystä en halunnut. 

[caption id="attachment_315" align="aligncenter" width="432"]Tv-taso Tv-taso[/caption]

Tv-tasolle vaihdoin melkein kaikki koristeet. Kartellin valaisin siinä on ja pysyy aina paikoillaan :) Myös Ikean kukkaruukku ja tekoviherkasvi saivat jäädä, tökkäsin sekaan vain muutaman jouluisen koristeen. Tarjotinpöydän tarjotinosan sijoitin nyt myös uutena seinään nojailemaan. 

[caption id="attachment_314" align="aligncenter" width="432"]Bling bling! Bling bling![/caption][caption id="attachment_313" align="aligncenter" width="432"]Ihana huurreoksa Ihana huurreoksa[/caption]

Tämä huurreoksa on eilispäivän ostos, eikä ole vielä täysin löytänyt paikkaansa. Sijoitin oksan korkeaan lasimaljakkoon ja tuin koristekivillä, oksa kun on yllättävän painava!

[caption id="attachment_312" align="aligncenter" width="432"]Lumihiutaletuikut Lumihiutaletuikut[/caption]

Nämä tuikkukipot sijoitin ainakin toistaiseksi korkeiden hyllyjen päälle. Näyttävät kyllä kivalta pitkässä rivissä!

Vaikka en vielä ole kaikkia koristeita saanut paikallensa, on joulufiilis silti ollut tänä vuonna harvinaisen vahva! Tiedä sitten mistä johtuu, ulkonakaan kun ei täälläpäin Suomea vielä ole lunta :O Mutta glögi, piparit ja joulumusiikki tekevät ihmeitä :) Ja muutenkin kulunut vuosi on ollut elämäni ehkä paras ja näin loppuvuodesta sitä alkaa miettimään ja muistelemaan ammentaen lisää hyvää mieltä. Mietin usein, kokeekohan moni ihminen joulutunnelman samanlaisesti, itselle kun se on vahva ja täysin oma fiiliksensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti